Úgy tűnik, hogy  a Debreceni Gladiátorok illetve megbízott szórólap szórójuk nem igazán járatos a marketing posványos útvesztőein. Nem mintha én az lennék. (az e tárgyból szerzett érdemjegyem éppen 1 egésszel nagyobb, mint a kurzus újralátogatására jogosító osztályzat). De azért mégis csak lenne egy halovány, gúnyos kacajba forduló megjegyzésem a magyarosch amerikai futbólisták célközönség-választására vonatkozólag.

 Az még úgy ahogy elmegy, hogy egyetemen szórólapozunk, mert ugyebár amerikában is úgy vagyon - legalábbis aztat mutassák a filmek, hogy a nagytudású sportpalánták mind egyetemen csiszolódnak pétön maningé, meg májkül dzsordenné. Oszt hátha a magyar bölcsészek, infosok, meg hasonló elemek közé bekutyulódott valami izomember is... Mi menő lenne már?! Egyetemről draftolt spíler, ponty mint az NFL-ben.

De, ha a Főkönyvtárban - ahová egytől egyig amerkikai foci kompatibilis testfelépítésű emberkék járnak, mindt mondjuk szerény személyem is (Muhaha) - szóval ha az itt elhelyezett szórólappal - amin halálra röhögtem magam - akár egyetlen egy új Gladiátort is fognának a tojásrugadallók, akkor piros-fehérre festem magam, és beállok sorompónak a Campus bejárata elé.


P.S: Ha legközelebb írok a könyvtárról, akkor az itteni látványosságokról számolok majd be. Elöljáróban: magas sarkon járnak, és mindenfelé gömbölyödnek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basti.blog.hu/api/trackback/id/tr40894117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása