Ma valahogy sikerült 9 óra előtt felkellnem, ami az elmúlt pár hetete tekintve majd, hogy nem rekord. Pedig fél 2-kor nyomtam ki a  TV-szemét. Jut eszembe a szemétről: az ünnepi televíziós prógram, mint olyan, minősíthetetlen. Értelmes, érdekes, nézhető műsort még véletlenül sem adnak a hülye parasztnak. Dizní-rajzfilmek, Lesszi, Bud Specncer, na meg az ilyen "Hal-a-tortán". De, tényleg! Ehhez már pofa kell. Az egyik legnagyobb ünnepen ezt a sajátkészítésű, a cseszett hétköznapokra való gatyit futtatni.

 

Viszont az egyik fapados "mozicsatornán" még ezeknél is nagyobb gyöngyszembe akadtam, ami olyat ütött mint 4 óra blogolvasás egy üveg borral. Valami "Hősök szövetsége" volt a címe, ahol Son Kánöri (ilyen szar filmben csoda, hogy megfordul) összegyűjtötte  terrorelhárítani a világ hőseit. Most kapaszkodni, sorolom őket: Nemo kapitány ( arab sejk egy márványszínű, interkontinentális rakétákkal megpakolt Nautilusszal)  plussz vámpírnagyasszony, DrJackil&MR.Hide, meg egyéb baromarcúak. (Mondjuk a Pókemebert őszintén hiányoltam)... Na most képzeljünk el ehhez a sztorit! Ha megvan, akkor képzeljük el ezt 10-szer szarabbnak és bénábbnak, na ez attól is silényabbra sikeredett. Alkohol nélkül kizárt dolog, hogy ne fájjon.

 

De mégis megérte kitartónak lenni ezen az estén.  Néhány művészfilmmel átvészelve, úgy éjféltájt csipás szemmel a Viasat3-ra kattintottam, ahol - mint utólag kiderült - épp egy kibaszott jó film ment, a Tapló télapó (Bad Santa). Parádés alkotás; melegen ajánlom mindenkinek, mert a patent humor mellett magvas életbölcseletet is beszerethetünk az nihill Télapótól (Billy Bob Thornton). A pazar színészi performance mellett pedig a szereposztásért is pacsi jár, mert bónuszként, a kedvenc, hyper-bűbájos színésznőre, Lauren Graham-re osztották Miku nőjének szerepét. (És igen, volt vízszintben is.)

Nálam simán TOP 20-as a film.

 

 

Mondtam már, hogy rühellém a jútyúb cenzúrázós baromságát.... :@

A bejegyzés trackback címe:

https://basti.blog.hu/api/trackback/id/tr87841791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása